Schrijverscoach

Een luisterend oor, een kritisch oog en een hulpvaardige hand.

Professionele begeleiding

Wil je effectieve hulp bij je schrijfproces? Kies voor mijn (online) begeleiding. Het bespaart je tijd en kosten en is een waarborg voor kwaliteit. Je krijgt waardevolle tips en aanwijzingen waarmee je je kennis kunt vergroten en je teksten leert verbeteren. 

Resultaatgericht

Heb je weinig tijd? Of is schrijven geen dagelijkse kost voor je? Ik hanteer een eenvoudige methode: je boekt in drie stappen resultaat. Ik lees mee, stel kritische vragen, let op taal en geef suggesties voor verbetering. Daarvoor put ik uit mijn jarenlange ervaring als tekstschrijver en redacteur

Eenvoudige Methode

Bewust worden

Je levert je tekst bij me aan. In de kantlijn zet ik vragen en opmerkingen bij de tekst. Als je wilt, doe ik ook suggesties voor verbetering. De feedback nemen we samen door (online of face         to face).

Oefenen

Je herschrijft de tekst op basis van de feedback en oefent dus met meer kennis van zaken en inzicht. We herhalen in overleg stap 1 en 2.

Zelf verder

Je hebt mijn input niet meer nodig want je schrijft nu zelf een puntige tekst. Je weet precies voor wie je schrijft en met welk doel. Je schrijft actief en concreet, vermijdt lange zinnen en jargon. Je bent in staat jezelf ter controle kritische vragen te stellen.

De methode die ik hanteer, is eenvoudig en effectief

Laten we kennismaken!

Frederieke Genevace

06 1539 3560
fgjp@genevace.nl